The Complete Aladdin Recordings Of Lester Young (2CD)

Lester Young

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Indiana
  2. I Can't Get Started
  3. Tea For Two
  4. Body And Soul
  5. D.B. Blues
  6. Lester Blows Again
  7. These Foolish Things
  8. Jumpin' At Mesner's
  9. It's Only A Paper Moon
  10. After You've Gone
  11. Lover Come Back To Me
  12. Jammin' With Lester
  13. You're Driving Me Crazy
  14. New Lester Leaps In
  15. Lester's Be Bop Boogie
  16. She's Funny That Way
  17. Sunday
  18. S.M. Blues
Disk 2
  1. Jumpin´ With Symphony Sid
  2. No Eyes Blues
  3. Sax-O-Be-Bop
  4. On The Sunny Side Of The Street
  5. Easy Does It
  6. Easy Does It - (alternate take)
  7. Movin´ With Lester
  8. One O´Clock Jump
  9. Jumpin´ At The Woodside
  10. I´m Confessin´
  11. Lester Smooths It Out
  12. Just Cooling
  13. Tea For Two
  14. East Of The Sun
  15. Sheik Of Araby, The
  16. Something To Remember You By
  17. Riffin´ Without Helen - (prev. unreleased)
  18. Please Let Me Forget
  19. He Don´t Love Me Anymore
  20. Pleasing Man Blues
  21. See See Rider
  22. It´s Better To Give Than Receive



Utgitt 1995 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall spor 40
Artist Lester Young Label Parlophone Music Norway AS
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 72438327872