The Complete BBC Sessions (CD)

Dusty Springfield

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Swahli Papa
  2. Dear John
  3. Say I Won´t Be There
  4. La Bamba
  5. Tossin´ And Turnin´
  6. I Just Don´t Know What To Do With Myself
  7. I Can´t Hear You (No More)
  8. Wishin´ And Hopin´
  9. Losing You
  10. I Can´t Hear You (No More)
  11. In The Middle Of Nowhere
  12. Mockingbird
  13. Little By Little
  14. Uptight (Everything´s Alright)
  15. Chained To A Memory
  16. We´re Doing Fine
  17. Every Ounce Of Strength
  18. You Don´t Have To Say You Love Me
  19. Good Lovin´
  20. To Love Somebody
  21. Son Of A Preacher Man
  22. Your Love Has Lifted Me Higher And Higher



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Dusty Springfield
Label Universal Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9843562