The Complete Blue Horizon Series (2CD)

Champion Jack Dupree

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. See My Milk Cow
  2. Mr Dupree Blues
  3. Yellow Pochahontas (extended version)
  4. Gutbucket Blues/Ugly Woman
  5. Street Walking Woman
  6. Income Tax
  7. Roll On
  8. I've Been Mistreated (extended version)
  9. Racehorse Called Mae
  10. My Home's In Hell
  11. How Am I Doing It
  12. I Haven't Done No One No Harm
  13. Street Walking Woman (alt. version/previously unreleased)
  14. Big Fat Woman (previously unreleased)
  15. Whiskey Look What You Done To Me (previously unreleased)
  16. Going Down To The Blue Horizon (previously unreleased)
  17. Juke Box Jump (previously unreleased)
  18. Black Cat Shuffle (previously unreleased)
Disk 2
  1. I Want To Be A Hippy
  2. Grandma (You're A Bit Too Slow)
  3. Puff Puff
  4. Blues Before Sunshine
  5. I'll Try
  6. Going Back To Louisiana
  7. Ain't That A Shame
  8. Stumbling Block
  9. Old And Grey
  10. Who Threw The Whiskey In The Well
  11. Postman Blues
  12. Lawdy Lawdy
  13. Kansas City
  14. Ba' La Fouche
  15. Rub A Little Boogie (live/previously unreleased)
  16. Black And White Blues (live/previously unreleased)
  17. Drinkin' Wine Spo Dee O Dee (live/previously unreleased)
  18. Sheik Of Araby (live/previously unreleased)
  19. You Make Me Feel Alright (live/previously unreleased)
  20. Do The Boogie Woogie (live/previously unreleased)


Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 38 Artist Champion Jack Dupree
Label Blue Horizon Leverandør Import
Bestillingsnummer BHOR90007.2


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i