The Complete Blue Horizon Sessions (CD)

Christine McVie

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Crazy 'Bout You Baby
  2. I'm On My Way
  3. Let Me Go (Leave Me Alone)
  4. Wait And See
  5. Close To Me
  6. When You Say
  7. And That's Saying A Lot
  8. No Road Is The Right Road
  9. For You
  10. I'm Too Far Gone (To Turn Around)
  11. I Want You
  12. Tell Me You Need Me (previously unreleased)
  13. I'm Too Far Gone (To Turn Around) (single version)
  14. Hey Baby (BBC session/previously unreleased)
  15. It's You I Miss (BBC session/previously unreleased)
  16. Gone Into The Sun (BBC session/previously unreleased)


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Christine McVie
Label Blue Horizon Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697192162