The Complete Capitol Hits Of Faron Young (2CD)

Faron Young

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Goin´ Steady
  2. I Can´t Wait (For The Sun To Go Down)
  3. A Place For Girls Like You
  4. If You Ain´t Lovin´ (You Ain´t Livin´)
  5. Live Fast, Love Hard, Die Young
  6. Forgive Me, Dear
  7. All Right
  8. Go Back You Fool
  9. It´s A Great Life (If You Don´t Weaken)
  10. For The Love Of A Woman Like You
  11. You´re Still Mine
  12. I´ve Got Five Dollars And It´s Saturday Night
  13. Sweet Dreams
  14. Until I Met You
  15. Turn Her Down
  16. I´ll Be Satisfied With Love
  17. I Miss You Already (And You´re Not Even Gone)
  18. I´m Gonna Live Some Before I Die
  19. The Shrine Of St. Cecilia
  20. Love Has Finally Come My Way
  21. Alone With You
Disk 2
  1. Everytime I´m Kissing You
  2. That´s The Way I Feel
  3. I Hate Myself
  4. A Long Time Ago
  5. Last Night At A Party
  6. That´s The Way It´s Gotta Be
  7. Country Girl
  8. I Hear You Talkin´
  9. Riverboat
  10. Face To The Wall
  11. Your Old Used To Be
  12. There´s Not Any Like You Left
  13. Forget The Past
  14. A World So Full Of Love
  15. Hello Walls
  16. Congratulations
  17. Backtrack
  18. Three Days
  19. The Comeback
  20. Down By The River


Utgitt 2001 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 41 Artist Faron Young
Label Collector's Choice Leverandør Import
Bestillingsnummer CCM1622