The Complete Capitol Singles: 1957-1966 (2CD)

Buck Owens

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Come Back
  2. I Know What It Means
  3. Sweet Thing
  4. I Only Know That I Love You
  5. I'll Take A Chance On Loving You
  6. Walk The Floor
  7. Second Fiddle
  8. Everlasting Love
  9. Under Your Spell Again
  10. Tired Of Livin'
  11. Above And Beyond
  12. Til These Dreams Come True
  13. Excuse Me (I Think I've Got A Heartache)
  14. I Gotta A Right To Know
  15. Foolin' Around
  16. High As The Mountains
  17. Mental Cruelty
  18. Loose Talk
  19. Under The Influence Of Love
  20. Bad Bad Dream
  21. Nobody's Fool But Yours
  22. Mirror, Mirror On The Wall
  23. Save The Last Dance For Me
  24. King Of Fools
  25. Kickin' Our Hearts Around
  26. I Can't Stop (My Lovin' You)
  27. You're For Me
  28. The House Down The Block
Disk 2
  1. Act Naturally
  2. Over And Over Again
  3. We're The Talk Of The Town
  4. Sweethearts In Heaven
  5. Love's Gonna Live Here
  6. Getting Used To Losing You
  7. My Heart Skips A Beat
  8. Together Again
  9. I Don't Care (Just As Long As You Love Me)
  10. Don't Let Her Know
  11. I've Got A Tiger By The Tail
  12. Cryin' Time
  13. Before You Go
  14. (I Want) No One But You
  15. Only You (Can Break My Heart)
  16. Gonna Have Love
  17. Buckaroo
  18. If You Want A Love
  19. Santa Looked A Lot Like Daddy
  20. All I Want For Christmas Is You
  21. Waitin' In Your Welfare Line
  22. In The Palm Of Your Hand
  23. Think Of Me
  24. Heart Of Glass
  25. Open Up Your Heart
  26. No More Me And You
  27. Where Does The Good Times Go
  28. The Way That I Love You


Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 56 Artist Buck Owens
Label Omnivore Recordings Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0816651013906