The Complete Capitol Singles Collection (4CD)

Frank Sinatra

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Lean Baby
  2. I'm Walking Behind You
  3. I've Got The Whole World On A String
  4. My One And Only Love
  5. Anytime, Anywhere
  6. From Here To Eternity
  7. I Love You
  8. South Of The Border
  9. Take A Chance
  10. Young At Heart
  11. Don't Worry 'Bout Me
  12. I Could Have Told You
  13. Rain( Falling From The Skies)
  14. Three Coins In The Fountain
  15. (The) Gal That Got Away
  16. Half As Lovely (Twice As True)
  17. It Worries Me
  18. When I Stop Loving You
  19. White Christmas
  20. (The) Christmas Waltz
  21. Someone To Watch Over Me
  22. You, My Love
Disk 2
  1. Melody Of Love
  2. Fairy Tale
  3. I'm Gonna Live Till I Die
  4. Why Should I Cry Over You?
  5. Don't Change Your Mind About Me
  6. Two Hearts, Two Kisses (Make One Love)
  7. From The Bottom To The Top
  8. If I Had Three Wishes
  9. Learnin' The Blues
  10. Not As A Stranger
  11. Same Old Saturday Night
  12. How Could You Do A Thing Like That To Me?
  13. Love And Marriage
  14. Impatient Years
  15. Tender Trap, (Love Is) The
  16. Weep They Will
  17. You'll Get Yours
  18. Flowers Mean Forgiveness
  19. How Little We Know, (How Little It Matters)
  20. Five Hundred Guys
  21. Johnny Concho Theme (Wait For Me)
  22. You're Sensational
  23. Well Did You Evah?
Disk 3
  1. Mind If I Make Love You?
  2. Who Wants To Be A Milllionaire?
  3. You Forgot All The Words (While I Still Remember The Tune)
  4. Hey! Jealous Lover
  5. Your Love For Me
  6. Can I Steal A Little Love?
  7. So Long, My Love
  8. Crazy Love
  9. Something Wonderful Happens In Summer
  10. You're Cheatin' Yourself (If You're Cheatin' On Me)
  11. All The Way
  12. Chicago
  13. Witchcraft
  14. Tell Her You Love Her
  15. Christmas Waltz, The (2)
  16. Mistletoe And Holly
  17. Nothing In Common
  18. How Are Ya' Fixed For Love
  19. Same Old Song And Dance, The
  20. Monique
  21. Mr. Success
  22. Sleep Warm
  23. No One Ever Tells You
  24. To Love And Be Loved
Disk 4
  1. Time After Time
  2. French Foreign Lesson
  3. All My Tomorrows
  4. High Hopes
  5. They Came To Cordura
  6. Talk To Me
  7. River, Stay 'Way From My Door
  8. It's Over, Its' Over, It's Over
  9. This Was My Love
  10. Nice 'N' Easy
  11. You'll Always Be The One I Love
  12. Ol' MacDonald
  13. My Blue Heaven
  14. Sentimental Baby
  15. Sentimental Journey
  16. American Beauty Rose
  17. Moon Was Yellow, The
  18. I've Heard That Song Before
  19. Five Minutes More
  20. I'll Remember April
  21. I Love Paris
  22. Hidden Persuaion
  23. Ya Better Stop - (bonus track, previously unreleased)
  24. Sea Song, The - (bonus track)
  25. Look To Your Heart - (bonus track)
  26. I Believe - (bonus track)
  27. Love Looks So Well On You - (bonus track)


Utgitt 1996 Format 4CD
Sjanger Jazz Antall spor 96
Artist Frank Sinatra Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CAP38089.2