The Complete Capitol Trios (CD)

Benny Goodman

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blue (And Broken Hearted)
  2. After Hours
  3. All I Do Is Dream Of You
  4. I'll Never Be The Same
  5. Bye Bye Pretty Baby
  6. Shoe Shine Boy
  7. At Sundown
  8. When You're Smiling
  9. All I Do Is Dream Of You (2nd version)
  10. Stompin' At The Savoy
  11. Mean To Me
  12. Puttin' On The Ritz
  13. I Never Knew
  14. Lazy River
  15. There'll Be Some Changes Made
  16. Ev'rything I've Got (Belongs To You)
  17. But Not For Me
  18. Margie
  19. Rose Room
  20. What Can I Say After I Say I'm Sorry


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 20
Artist Benny Goodman Label Blue Note
Leverandør Import Bestillingsnummer BLUN21225B.2