The Complete Cole Porter Songbook (CD)

Oscar Peterson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In the Still of the Night
  2. It's All Right with Me
  3. Love for Sale
  4. Just One of Those Things
  5. I've Got You Under My Skin
  6. Every Time We Say Goodbye
  7. Night and Day
  8. Easy to Love
  9. Why Can't You Behave
  10. I Love Paris
  11. I Concentrate on You
  12. It's De-Lovely


Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Artist Oscar Peterson Label Essential Jazz Classics
Leverandør Import Bestillingsnummer PLG821987.2