The Complete Columbia Recordings (CD)

The Stanley Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Vision Of Mother
  2. The White Dove
  3. Gathering Flowers For The Master´s Bouquet
  4. Angels Are Singing (In Heaven Tonight)
  5. It´s Never Too Late To Start Over
  6. Have You Someone (In Heaven Waiting)
  7. Little Glass Of Wine
  8. Let Me Be Your Friend
  9. We´ll Be Sweethearts In Heaven
  10. I Love No One But You
  11. Too Late To Cry
  12. The Old Home
  13. The Drunkard´s Hell
  14. The Fields Have Turned Brown
  15. Hey! Hey! Hey!
  16. The Lonesome River
  17. I´m A Man Of Constant Sorrow
  18. Pretty Polly
  19. A Life Of Sorrow
  20. Sweetest Love
  21. The Wandering Boy
  22. Let´s Part The Best Of Friends



Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 22
Artist The Stanley Brothers Label Columbia
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK749457.2