The Complete Country & Western Recordings 1959-1986 (4CD)

Ray Charles

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Bye Bye, Love
  2. You Don´t Know Me
  3. Half As Much
  4. I Love You So Much It Hurts
  5. Just A Little Lovin´
  6. Born To Lose
  7. Worried Mind
  8. It Makes No Difference Now
  9. You Win Again
  10. Careless Love
  11. I Can´t Stop Loving You
  12. Hey, Good Lookin´
  13. You Are My Sunshine
  14. No Letter Today
  15. Someday (You´ll Want Me To Want You)
  16. Don´t Tell Me Your Troubles
  17. Midnight
  18. Oh, Lonesome Me
  19. Take These Chains From My Heart
  20. Your Cheating Heart
  21. I´ll Never Stand In Your Way
  22. Making Believe
  23. Teardrops In My Heart
  24. Hang Your Head In Shame
Disk 2
  1. I´m Movin´ On
  2. Busted
  3. No One To Cry To
  4. Move It On Over
  5. Love´s Gonna Live Here (Swingova)
  6. I´m A Fool To Care
  7. Crying Time
  8. Together Again
  9. I´ve Got A Tiger By The Tail (Swingova)
  10. I Don´t Care
  11. Blue Moon Of Kentucky (Swingova)
  12. Don´t Let Her Know
  13. Please Say You´re Fooling
  14. She´s Lonesome Again
  15. Born Loser, A
  16. Girl I Used To Know, A
  17. Here We Go Again
  18. When I Stop Dreamin´
  19. If You Were Mine
  20. Your Love Is So Doggone Good
  21. Don´t Change On Me
  22. Till I Can´t Take It Anymore
  23. You´ve Still Got A Place In My Heart
  24. I Keep It Hid
  25. Sweet Memories
  26. Good Morning Dear
  27. (untitled) - (hidden track)
Disk 3
  1. Ring Of Fire
  2. What Am I Living For
  3. Three Bells, The
  4. All I Ever Need Is You
  5. Wichita Lineman
  6. Down In The Valley
  7. Take Me Home, Country Roads
  8. Never Ending Song Of Love
  9. Come Live With Me
  10. Sunshine
  11. We Had It All
  12. Love Me Tonight, (Turn Out The Light And)
  13. I Wish You Were Here Tonight
  14. Ain´t Your Memory Got No Pride At All
  15. Born To Love Me
  16. I Don´t Want No Stranger Sleepin´ In My Bed
  17. Let Your Love Flow
  18. You Feel Good All Over
  19. You´ve Got The Longest Leaving Act In Town
  20. String Bean
Disk 4
  1. 3/4 Time
  2. Shakin´ Your Head
  3. I Had It All
  4. Do I Ever Cross Your Mind
  5. Woman Sensuous Woman
  6. Then I´ll Be Over You
  7. If I Were You
  8. Workin´ Man´s Woman
  9. Two Old Cats Like Us - (with Hank Williams, Jr.)
  10. This Old Heart (Is Gonna Rise Again) - (with Oak Ridge Boys)
  11. We Didn´t See A Thing - (with George Jones/Chet Atkins)
  12. Who Cares - (with Janie Fricke)
  13. Friendship - (with Ricky Scaggs)
  14. It Ain´t Gonna Worry My Mind - (with Mickey Gilley)
  15. Little Hotel Room - (with Merle Haggard)
  16. Crazy Old Soldier - (with Johnny Cash)
  17. Seven Spanish Angels - (with Willie Nelson)
  18. Pages Of My Mind, The
  19. Slip Away
  20. Anybody With The Blues
  21. Little Bit Of Heaven, A
  22. Dixie Moon


Utgitt 1998 Format 4CD
Sjanger Soul Antall spor 93
Artist Ray Charles Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHI75328.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende