The Complete Curtis Mayfield Years (CD)

The Five Stairsteps

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Danger! She´s A Stranger
  2. The Girl I Love
  3. Come Back
  4. The Touch Of You
  5. You Waited Too Long
  6. Playgirl´s Love
  7. World Of Fantasy
  8. Ooh, Baby, Baby
  9. Don´t Waste Your Time
  10. You Don´t Love Me
  11. Behind Curtains
  12. Ain´t Gonna Rest (Till I Get You)
  13. You Can´t See
  14. Change Of Pace
  15. Stay Close To Me
  16. Don´t Change Your Love
  17. Love´s Happening
  18. Little Young Lover
  19. I´m The One Who Loves You
  20. Little Boy Blue
  21. Your Love Has Changed
  22. I Made A Mistake
  23. Baby, Make Me Feel So Good
  24. New Dance Craze
  25. Madame Mary
  26. We Must Be In Love


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 26 Artist The Five Stairsteps
Label Passion Music Leverandør Gardners
Bestillingsnummer OSCD025


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende