The Complete Hi Recordings Of Charlie Rich (CD)

Charlie Rich

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. When Something Is Wrong With My Baby
  2. Don't Tear Me Down
  3. Pass On By
  4. Love Is After Me
  5. I'll Shed No Tears
  6. Can't Get Right
  7. To Fool A Fool
  8. Hurry Up Freight Train
  9. Renee
  10. Big Time Operator
  11. Who Will The Next Fool Be
  12. Motels, Hotels
  13. Only Me
  14. Don't Come Knocking On My Door
  15. Any Time
  16. Only Me (undubbed)
  17. My Heart Would Know
  18. Take These Chains From My Heart
  19. Half As Much
  20. You Win Again
  21. I Can't Help It
  22. Hey, Good Lookin'
  23. Your Cheatin' Heart
  24. Cold, Cold Heart
  25. Nobody's Lonesome For Me
  26. I'm So Lonesome I Could Cry
  27. Wedding Bells
  28. They'll Never Take Her Love From Me
  29. Only Me



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Country Antall spor 29
Artist Charlie Rich Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer HIR250.2