The Complete King & Bobbin Recordings (CD)

Albert King

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ooh-Ee Baby
  2. Why Are You So Mean to Me
  3. Need You By My Side
  4. The Time Has Come
  5. I Walked All Night Long
  6. I´ve Made Nights by Myself
  7. Old Blue Ribbon
  8. I´ve Made Nights by Myself [Alternate Version]
  9. Let´s Have a Natural Ball
  10. Blues at Sunrise
  11. Don´t Throw Your Love On Me So Strong
  12. This Morning
  13. Travelin´ to California
  14. Dyna Flow
  15. I Get Evil
  16. What Can I Do to Change Your Mind
  17. I´ll Do Anything You Say
  18. Got to Be Some Changes Made
  19. .This Funny Feeling
  20. Had You Told It Like It Was
  21. Ooh-Ee Baby [LP Version]
  22. Blues at Sunrise [Alternate Version]
  23. The Time Has Come [Alternate Version]
  24. Why Are You So Mean to Me [Alternate Version]


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Albert King
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CCL2887.2