The Complete Liberty Singles (2CD)

Gary Lewis & His Playboys

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. This Diamond Ring
  2. Hard To Find
  3. Tijuana Wedding
  4. Count Me In
  5. Little Miss Go-Go
  6. Doin´ The Flake
  7. Save Your Heart For Me
  8. Without A Word Of Warning
  9. Everybody Loves A Clown
  10. Time Stands Still
  11. She´s Just My Style
  12. I Won´t Make That Mistake Again
  13. Sure Gonna Miss Her
  14. I Don´t Wanna Say Goodnight
  15. Green Grass
  16. I Can Read Between The Lines
  17. My Heart´s A Symphony
  18. Tina (I Held You In My Arms)
  19. (You Don´t Have To) Paint Me A Picture
  20. Looking For The Stars
  21. Way Way Out
  22. Down On The Sloop John B
Disk 2
  1. Where Will The Words Come From
  2. May The Best Man Win
  3. The Loser (With A Broken Heart)
  4. Ice Melts In The Sun
  5. Girls In Love
  6. Let´s Be More Than Friends
  7. Jill
  8. New In Town
  9. Has She Got The Nicest Eyes
  10. Happiness
  11. Sealed With A Kiss
  12. Sara Jane
  13. Main Street
  14. C.C. Rider
  15. Mister Memory
  16. Every Day I Have To Cry Some
  17. Rhythm Of The Rain
  18. Hayride
  19. Gary´s Groove
  20. Something Is Wrong
  21. I Saw Elvis Presley Last Night
  22. I´m On The Right Road Now
  23. Great Balls Of Fire


Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 45 Artist Gary Lewis & His Playboys
Label Collector's Choice Leverandør Import
Bestillingsnummer COLC2013.2