The Complete Original Dunhill/ABC Hit Singles (CD)

The Grass Roots

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mr. Jones (Ballad of a Thin Man)
  2. Where Were You When I Needed You
  3. Only When You re Lonely
  4. Let´s Live for Today (Uncensored Version)
  5. Let´s Live for Today (Censored Version)
  6. Things I Should Have Said
  7. Wake Up, Wake Up
  8. A Melody for You
  9. Midnight Confessions
  10. Bella Linda
  11. Lovin Things
  12. The River Is Wide
  13. I´d Wait a Million Years
  14. Heaven Knows
  15. Walking Through the Country
  16. Baby Hold On
  17. Come On and Say It
  18. Temptation Eyes
  19. Sooner or Later
  20. Two Divided by Love
  21. Glory Bound
  22. The Runway
  23. Anyway the Wind Blows
  24. Love Is What You Make It


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist The Grass Roots
Label Real Gone Music Leverandør Import
Bestillingsnummer RLGM640022.2