The Complete Recorded Works Vol.4 1936-1938 (4CD)

Fats Waller

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. S'Posin
  2. Copper Colored Gal
  3. I'm at the Mercy of Love
  4. Floatin' Down to Cotton Town
  5. La-de-de La-de-Da
  6. Hallelujah Things Look Rosy Now
  7. Hallelujah Things Look Rosy Now (instrumental)
  8. 'Tain't Good (Like a Nickel Made of Wood)
  9. 'Tain't Good (Like a Nickel Made of Wood) (instrumental)
  10. Swingin' Them Jingle Bells
  11. Swingin' Them Jingle Bells (instrumental)
  12. Thousand Dreams of You
  13. Thousand Dreams of You (instrumental)
  14. Rhyme For Love
  15. I Adore You
  16. Havin' a Ball
  17. I'm Sorry I Made You Cry
  18. Who's Afraid of Love
  19. Please Keep Me in Your Dreams
  20. One in a Million
  21. Nero
  22. You're Laughing at Me
  23. I Can't Break the Habit of You
  24. Did Anyone Ever Tell You
  25. When Love Is Young
  26. Meanest Thing You Ever Did Was Kiss Me
  27. Cryin' Mood
  28. Where Is the Sun
Disk 2
  1. You've Been Reading My Mail
  2. To a Sweet Pretty Thing
  3. Old Plantation
  4. Spring Cleaning
  5. Honeysuckle Rose
  6. Blues
  7. You Showed Me the Way
  8. You Showed Me the Way (instrumental)
  9. Boo-Hoo
  10. Love Bug Will Bite You
  11. San Anton'
  12. San Anton' (instrumental)
  13. I've Got a New Lease on Love
  14. I've Got a New Lease on Love (instrumental)
  15. Sweet Heartache
  16. Sweet Heartache (instrumental)
  17. Honeysuckle Rose
  18. You Know It All Smarty
  19. Don't You Know or Don't You Care
  20. Lost Love
  21. I'm Gonna Put You in Your Place
  22. Blue Turning Grey Over You
  23. Keepin' Out of Mischief Now
  24. Star Dust
  25. Basin Street Blues
  26. Tea For Two
Disk 3
  1. I Ain't Got Nobody
  2. You've Got Me Under Your Thumb
  3. Beat It Out
  4. Our Love Was Meant to Be
  5. I'd Rather Call You Baby
  6. I'm Always in the Mood For You
  7. She's Tall She's Tan She's Terrific
  8. You're My Dish
  9. More Power to You
  10. How Can I
  11. Joint Is Jumpin'
  12. Hopeless Love Affair
  13. What Will I Do in the Morning
  14. How Ya Baby
  15. Jealous of Me
  16. On the Sunny Side of the Street
  17. Georgia
  18. Every Day's a Holiday
  19. Neglected
  20. My Window Faces the South
  21. Am I in Another World
  22. Why Do Hawaiians Sing Aloha
  23. My First Impression of You
Disk 4
  1. Something Tells Me
  2. I Love to Whistle
  3. You Went to My Head
  4. Florida Flo
  5. Lost and Found
  6. Don't Try to Cry Your Way Back to Me
  7. Marie
  8. In the Gloaming
  9. You Had an Evening to Spare
  10. Let's Break the Good News
  11. Skrontch
  12. I Simply Adore You
  13. Sheik of Araby
  14. Hold My Hand
  15. Inside (This Heart of Mine)
  16. Big Business Pt.1
  17. Big Business Pt.2
  18. Did Anyone Ever Tell You
  19. More Power to You
  20. Every Day's a Holiday
  21. In the Gloaming
  22. I Simply Adore You
  23. Sheik of Araby
  24. Hold My Hand
  25. Inside (This Heart of Mine)


Utgitt 2008 Format 4CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 102 Artist Fats Waller
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer JSP948.2