The Complete Singles - 50th Anniversary Collection (2CD)

The Mamas & The Papas

499,00 49900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Go Where You Wanna Go
  2. Somebody Groovy
  3. California Dreamin
  4. Monday, Monday
  5. Got a Feelin
  6. I Saw Her Again
  7. Even If I Could
  8. Look Through My Window
  9. Once Was a Time I Thought
  10. Words of Love
  11. Dancing in the Street
  12. Dedicated to the One I Love
  13. Free Advice
  14. Creeque Alley
  15. Did You Ever Want to Cry
  16. Twelve Thirty (Young Girls Are Coming)
  17. Straight Shooter
  18. Glad to Be Unhappy
  19. Hey Girl
  20. Dancing Bear
  21. John's Music Box
  22. Safe in My Garden
  23. Too Late
  24. Dream a Little Dream of Me
  25. Midnight Voyage
  26. For the Love of Ivy
  27. Strange Young Girls
Disk 2
  1. Do You Wanna Dance
  2. My Girl
  3. Step Out
  4. Shooting Star
  5. California Earthquake (Mama Cass)
  6. Talkin to Your Toothbrush (Mama Cass)
  7. Move In a Little Closer, Baby (Mama Cass)
  8. All for Me (Mama Cass)
  9. It's Getting Better (Mama Cass)
  10. Who's to Blame (Mama Cass)
  11. Make Your Own Kind of Music (Mama Cass Elliot)
  12. Lady Love (Mama Cass Elliot)
  13. New World Coming (Mama Cass Elliot)
  14. Blow Me a Kiss (Mama Cass Elliott)
  15. A Song That Never Comes (Mama Cass Elliot)
  16. I Can Dream, Can't I (Mama Cass Elliot)
  17. The Good Times Are Coming (Mama Cass Elliot)
  18. Welcome to the World (Mama Cass)
  19. Don't Let the Good Life Pass You By (Mama Cass Elliot)
  20. The Costume Ball (Mama Cass Elliot)
  21. Mississippi (John Phillips)
  22. April Anne (John Phillips)
  23. Watcha Gonna Do (Denny Doherty)
  24. Gathering the Words (Denny Doherty)
  25. To Claudia on Thursday (Denny Doherty)
  26. Tuesday Morning (Denny Doherty)


Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 53 Artist The Mamas & The Papas
Label Real Gone Music Bestillingsnummer RLGM6400418.2