The Complete Singles Collection 1966-1970 (CD)

Tiny Tim

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. April Showers (Single version)
  2. Little Girl (Single version)
  3. Tip Toe Thru' The Tulips With Me [Single Version]
  4. Fill Your Heart
  5. Bring Back Those Rockabye Baby Days
  6. This Is All I Ask
  7. Hello, Hello
  8. The Other Side
  9. Great Balls Of Fire
  10. As Time Goes By
  11. On The Good Ship Lollipop
  12. America I Love You
  13. Mickey The Monkey
  14. Neighborhood Children
  15. I'm A Lonesome Little Raindrop
  16. What The World Needs Now Is Love
  17. Don't Bite The Hand That's Feeding You (with Harry Roy & His Band)
  18. What Kind Of American Are You?
  19. Why (with Miss Vicki)
  20. The Spaceship Song
  21. Movies (Single version)
  22. Am I Just Another Pretty Face (Single version)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Humor, Pop Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Tiny Tim
Label Now Sounds Bestillingsnummer CRNOW54