The Complete Stax/Volt Singles Collection (3CD)

Otis Redding

599,00 59900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Otis Redding var selve personifiseringen av klassisk sørstatssoul - en legendarisk artist med uforliknelig talent, lidenskap og energi. Denne fantastiske samlingen inneholder samtlige singler han ga ut på Stax og Volt, både a- og b-sider, pluss singlene utgitt med Stax-kollega Carla Thomas - alle i de originale monomiksene.


Disk 1
  1. These Arms of Mine
  2. Hey Hey Baby
  3. That´s What My Heart Needs
  4. Mary´s Little Lamb
  5. Pain In My Heart
  6. Something is Worrying Me
  7. Come To Me
  8. Don´t Leave Me This Way
  9. Security
  10. I Want To Thank You
  11. Chained and Bound
  12. Your One and Only Man
  13. That´s How Strong My Love is
  14. Mr. Pitiful
  15. I´ve Been Loving You Too Long (To Stop Now)
  16. I´m Depending On You
  17. Respect
  18. Ole Man Trouble
  19. I Can´t Turn You Loose
  20. Just One More Day
  21. Satisfaction
  22. Any Ole Way
  23. My Lover´s Prayer
  24. Don´t Mess With Cupid
Disk 2
  1. Fa-Fa-Fa-Fa-Fa (Sad Song)
  2. Good To Me
  3. Try a Little Tenderness
  4. I´m Sick Y´all
  5. I Love You More Than Words Can Say
  6. Let Me Come On Home
  7. Tramp
  8. Tell It Like It is
  9. Shake (Live)
  10. You Don´t Miss Your Water
  11. Glory of Love
  12. I´m Coming Home
  13. Knock On Wood
  14. Let Me Be Good To You
  15. (Sittin´ On) the Dock of the Bay
  16. Sweet Lorene
  17. Lovey Dovey
  18. New Year´s Resolution
  19. The Happy Song (Dum-Dum)
  20. Open the Door
  21. Amen
  22. Hard To Handle
  23. I´ve Got Dreams To Remember
  24. Nobody´s Fault But Mine
Disk 3
  1. White Christmas
  2. Merry Christmas, Baby
  3. Papa´s Got a Brand New Bag (Live)
  4. Direct Me
  5. A Lover´s Question
  6. You Made a Man Out of Me
  7. When Something is Wrong With My Baby
  8. Ooh Carla, Ooh Otis
  9. Love Man
  10. Can´t Turn You Loose
  11. Free Me
  12. (Your Love Has Lifted Me) Higher & Higher
  13. Look At the Girl
  14. That´s a Good Idea
  15. Demonstration
  16. Johnny´s Heartbreak
  17. Give Away None of My Love
  18. Snatch a Little Piece
  19. I´ve Been Loving You Too Long (Live)
  20. Try a Little Tenderness (Live)
  21. My Girl
  22. Good To Me


Utgitt 2013 Format 3CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 70 Artist Otis Redding
Label Shout! Factory Leverandør Import
Bestillingsnummer SHFA13488.2