Inngår i
  • Jul – Musikk, filmer og bøker

The Complete Traditional Christmas Carols Collection (2CD)

Harry Christophers

179,50 17950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 10-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. The First Nowell
  2. Once in Royal David's City
  3. The Sussex Carol
  4. While Shepherds Watched
  5. I Saw Three Ships
  6. Angels from the Realms of Glory
  7. O Little Town of Bethlehem
  8. Silent Night
  9. Away in a Manger
  10. Rocking
  11. In Dulci Jubilo
  12. Ding Dong Merrily on High
  13. In the Bleak Midwinter
  14. Good King Wenceslas
  15. Deck the Hall with Boughs of Holly
  16. The Holly and the Ivy
  17. God Rest You Merry Gentlemen
  18. See Amid the Winter's Snow
  19. The Coventry Carol
  20. O Come All Ye Faithful
  21. Hark! The Herald Angels Sing
Disk 2
  1. Of the Father's Heart Begotten
  2. The Truth from Above
  3. Gabriel's Message
  4. Masters in This Hall
  5. Past Three a Clock The Sixteen
  6. Jesus Christ the Apple Tree
  7. In the Bleak Midwinter
  8. Gloucestershire Wassail
  9. In Dulci Jubilo
  10. O Come, O Come Emmanuel
  11. Adam Lay Ybounden
  12. Wither's Rocking Hymn
  13. The Cherry Tree Carol
  14. It Came Upon the Midnight Clear
  15. Personent Hodie
  16. Down in Yon Forest
  17. Wexford Carol
  18. Joys Seven
  19. As with Gladness Men of Old
  20. Unto Us a Boy Is Born
Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Klassisk Antall disker 2
Artist Harry Christophers, The Sixteen Choir Bestillingsnummer COR16136