The Complete US & UK Hits (2 CD)

Guy Mitchell

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. You're Just in Love
  2. Marrying for Love
  3. My Heart Cries for You
  4. The Roving Kind
  5. Sparrow in the Treetop
  6. Christopher Columbus
  7. Unless
  8. My Truly, Truly Fair
  9. Belle, Belle My Liberty Belle
  10. Sweetheart of Yesterday
  11. There's Always Room at Our House
  12. I Can't Help It (If I'm Still in Love With You)
  13. Wimmin'
  14. Pittsburgh, Pennsylvania
  15. A Little Kiss Goodnight
  16. Gently Johhny
  17. The Day of Jubilo
  18. You'll Never Be Mine
  19. Feet Up (Pat Him On the Po-po)
  20. ('Cause I Love You) That's A-why
  21. She Wears Red Feathers
  22. Pretty Little Black Eyed Susie
  23. Tell Us Where the Good Times Are
  24. Look at That Girl
  25. Chicka Boom
  26. Cloud Lucky Seven
  27. Sippin' Soda
  28. Cuff of My Shirt
  29. Dime and a Dollar
  30. Ninety Nine Years (Dead Or Alive)
  31. Singing the Blues
  32. Crazy With Love
  33. Knee Deep in the Blues
  34. Take Me Back Baby
  35. Rock-a-billy
  36. Sweet Stuff
  37. In the Middle of a Dark Night
  38. Call Rosie On the Phone
  39. Heartaches By the Number
  40. The Same Old Me
  41. My Shoes Keep Walking Back to You
  42. Your Goodnight Kiss (Ain't What It Used to Be)
  43. Charlie's Shoes
  44. Go Tiger, Go!


Utgitt 2015 Format 2 CD
Antall disker 2 Artist Guy Mitchell
Label Acrobat Leverandør Gardners
Bestillingsnummer ADDCD3134