The Complete US Hits (UK-import) (2CD)

Marty Robbins

134,24 13424 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. I'll Go On Alone
  2. I Couldn't Keep from Crying
  3. Pretty Words
  4. Call Me Up (And I'll Come Calling On You)
  5. Time Goes By
  6. That's All Right
  7. Maybellene
  8. Singing the Blues
  9. I Can't Quit (I've Gone Too Far)
  10. Knee Deep in the Blues
  11. The Same Two Lips
  12. A White Sport Coat (And a Pink Carnation)
  13. Please Don't Blame Me
  14. Teen-age Dream
  15. The Story of My Life
  16. Just Married
  17. Stairway of Love
Disk 2
  1. She Was Only Seventeen
  2. Ain't I the Lucky One
  3. The Hanging Tree
  4. Cap and Gown
  5. El Paso
  6. Big Iron
  7. Is There Any Chance
  8. Five Brothers
  9. Ballad of the Alamo
  10. Don't Worry
  11. Jimmy Martinez
  12. It's Your World
  13. I Told the Brook
  14. Sometimes I'm Tempted
  15. Love Can't Wait
  16. Devil Woman
  17. Ruby Ann
Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Artist Marty Robbins Bestillingsnummer ADDCD3121