The Complete Verve Studio Master Takes (6CD)

Billie Holiday

569,00 56900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. East Of The Sun
  2. Blue Moon
  3. You Go To My Head
  4. You Turned The Tables On Me
  5. Easy To Love
  6. These Foolish Things
  7. I Only Have Eyes For You
  8. Solitude
  9. Everything I Have Is Yours
  10. Love For Sale
  11. Moonglow
  12. Tenderly
  13. If The Moon Turns Green
  14. Remember
  15. Autumn In New York
  16. My Man
  17. Lover, Come Back To Me
  18. Stormy Weather
  19. Yesterdays
  20. He´s Funny That Way
  21. I Can´t Face The Music
Disk 2
  1. How Deep Is The Ocean?
  2. What A Little Moonlight Can Do
  3. I Cried For You
  4. Love Me Or Leave Me
  5. P.S. I Love You
  6. Too Marvelous For Words
  7. Softly
  8. I Thought About You
  9. Willow Weep For Me
  10. Stormy Blues
  11. Say It Isn´t So
  12. I´ve Got My Love To Keep Me Warm
  13. I Wished On The Moon
  14. Always
  15. Everything Happens To Me
  16. Do Nothin´ Till You Hear From Me
  17. Ain´t Misbehavin´
Disk 3
  1. I Don´t Want To Cry Anymore
  2. Prelude To A Kiss
  3. I Don´t Stand A Ghost Of A Chance With You
  4. When Your Lover Has Gone
  5. Gone With The Wind
  6. Please Don´t Talk About Me When I´m Gone
  7. It Had To Be You
  8. Nice Work If You Can Get It
  9. Come Rain Or Come Shine
  10. I Gotta Right To Sing The Blues
  11. What´s New?
  12. Fine Romance, A
  13. I Hadn´t Anyone Till You
  14. I Get A Kick Out Of You
  15. Everything I Have Is Yours
  16. Isn´t This A Lovely Day
Disk 4
  1. Trav´lin´
  2. I Must Have That Man
  3. Some Other Spring
  4. Lady Sings The Blues
  5. Strange Fruit
  6. God Bless The Child
  7. Good Morning Heartache
  8. No Good Man
  9. Do Nothin´ Till You Hear From Me
  10. Cheek To Cheek
  11. Ill Wind
  12. Speak Low
  13. We´ll Be Together Again
  14. All Or Nothing At All
  15. Sophisticated Lady
  16. April In Paris
Disk 5
  1. I Wished On The Moon
  2. Moonlight In Vermont
  3. Foggy Day, A
  4. I Didn´t Know What Time It Was
  5. Just One Of Those Things
  6. Comes Love
  7. Day In Day Out
  8. Darn That Dream
  9. But Not For Me
  10. Body And Soul
  11. Stars Fell On Alabama
  12. Say It Isn´t So
  13. Love Is Here To Stay
  14. One For My Baby (And One More For The Road)
Disk 6
  1. They Can´t Take That Away From Me
  2. Embraceable You
  3. Let´s Call The Whole Thing Off
  4. Gee, Baby, Ain´t I Good To You
  5. All The Way
  6. It´s Not For Me To Say
  7. I´ll Never Smile Again
  8. Just One More Chance
  9. When It´s Sleepy Time Down South
  10. Don´t Worry ´Bout Me
  11. Sometimes I´m Happy
  12. You Took Advantage Of Me
  13. There´ll Be Some Changes Made
  14. ´Deed I Do
  15. All Of You
  16. Baby Won´t You Please Come Home



Utgitt 2005 Format 6CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 100 Artist Billie Holiday
Label Verve Leverandør Import
Bestillingsnummer VRVB000429102.2