The Concert - Live In Essen/Germany 1978 (CD)


99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro / Fanfare
  2. I'll Meet You at Midnight
  3. Lay Back in the Arms of Someone
  4. What Can I Do?
  5. If You Think You Know How to Love Me
  6. In the Heat of the Night
  7. It's Your Life
  8. Baby It's You
  9. Needles & Pins
  10. Think of Me (The Lonely One)
  11. For a Few Dollars More
  12. Wild Wild Angels
  13. Don't Play Your Rock'n Roll to Me
  14. Living Next Door to Alice
  15. Goin' Tomorrow
  16. Oh Carol
  17. The Girl Can't Help It
  18. Something's Been Making Me Blue


Format CD Sjanger Pop
Antall disker 1 Antall spor 18
Artist Smokie Label Sony Music
Leverandør Sony Bestillingsnummer 88985321852


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også