The Coronation of King George II (SACD)

Henry Purcell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Trumpet fanfare
  2. Drum procession
  3. Vivat
  4. Trumpet fanfare
  5. O Lord, grant the King a long life
  6. A Grand Instrumental Procession
  7. I was glad when they said unto me, Z19
  8. God save King George
  9. Trumpet fanfare
  10. Let thy hand be strengthened, HWV259
  11. O God, the Father of Heaven
  12. Come Holy Ghost
  13. Zadok the Priest, HWV258
  14. Trumpet fanfare
  15. Behold, O God, our defender
  16. Trumpet fanfare
  17. The king shall rejoice, HWV260
  18. Te Deum
  19. Trumpet fanfare
  20. God spake sometime in visions
  21. Trumpet fanfare
  22. God save King George
  23. My heart is inditing, HWV261
  24. Trumpet fanfare
  25. March
  26. Trumpet fanfare
  27. Drum procession


Format SACD Sjanger Klassisk
Antall disker 2 Antall spor 27
Artist Andrew Carwood, Gary Cooper (Piano), Georg Friedrich Händel, Henry Purcell, Highgate Choral Society, John Blow, John Farmer, King's Consort Choir, Orlando Gibbons, Robert King, Thomas Tallis, Traditional, William Child Label Hyperion
Leverandør Naxos Norway AS Bestillingsnummer SACDA67286