The Country Collection (CD)

Jerry Lee Lewis

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Heataches By The Number
  2. Green Green Grass Of Home
  3. Help Me Make It Through The Night
  4. Detroit City
  5. King Of The Road
  6. I'm So Lonesome I Could Cry
  7. Break My Mind
  8. Sweet Dreams
  9. Reuben James
  10. Another Place Another Time
  11. Before the Next Teardrop Falls
  12. Pick Me Up On Your Way Home
  13. What's Made Milwaukee Famous (Has Made A Loser Out Of Me)
  14. Louisiana Man
  15. Middle Age Crazy
  16. I'm A Lonesome Fugitive
  17. She Even Woke Me Up To Say Goodbye
  18. Today I Started Loving You Again
  19. I Forgot More Than You'll Ever know
  20. There Stands The Glass



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 20
Artist Jerry Lee Lewis Label Spectrum
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5543792