The Death Of Romance (CD)

Zeromancer

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mørk, elektronisk rock fra Zeromancer, som selv kaller sitt femte studioalbum "den moderne lyden av industriell musikk". Ambisjonsnivået er høyt; The Death Of Romance blander melankoli med kraftfull rock, romantiske ballader med hamrende trommer og høylytte, elektriske gitarer.

Nettopp gitarene dominerer på et album som er rytmisk fengende med et tydelig lydbilde, hvor synthene gir en skitten kontrast til den øvrige klarheten. "Industrypeople" er dansbar, tittelsporet en dyster og gotisk romantisk tragedie, mens "The Pygmalion Effect" er en langsom, ambient-aktig låt med gåsehudpotensiale. Med "Murder Sound" og "Revenge Fuck" tråkker bandet rockepedalen i bånn, og etterlater liten tvil om hvilket band man faktisk hører på. The Death Of Romance blander det beste fra Zeromancers tidligere utgivelser med nyfunnen energi og originalitet.

Sporliste

 1. 2.6.25
 2. Industrypeople
 3. The Hate Alphabet
 4. The Death Of Romance
 5. The Pygmalion Effect
 6. Murder Sound
 7. Revengefuck
 8. Virgin Ring
 9. The Plinth
 10. Mint
 11. V

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Zeromancer
Label Trisol Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer TRI385

Anmeldelser