The Definitive Collection (CD)

David Cassidy & The Partridge Family

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Think I Love You
  2. I Woke Up In Love This Morning
  3. I'll Meet You Halfway
  4. Doesn't Somebody Want To Be Wanted
  5. Cherish
  6. It's One Of Those Nights (Yes Love)
  7. Am I Losing You
  8. I Am A Clown
  9. Could It Be Forever
  10. How Can I Be Sure
  11. Breaking Up Is Hard To Do
  12. Rock Me Baby
  13. Point Me In The Direction Of Albuquerque
  14. Looking Through The Eyes Of Love
  15. Friend And A Lover
  16. Daydreamer
  17. If I Didn't Care
  18. Walking In The Rain
  19. Some Kind Of A Summer
  20. Please Please Me


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 20
Artist David Cassidy & The Partridge Family Label Arista US
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK770911.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende