The Definitive Collection (CD)

The Blues Brothers

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Opening: I Can't Turn You Loose
  2. Hey Bartender
  3. Messin' With The Kid
  4. Almost, (I Got Everything I Need)
  5. Rubber Biscuit
  6. I Don't Know
  7. Soul Man
  8. Who's Making Love
  9. MEDLEY: Do You Love Me/Mother Popcorn (You Got To Have A Mother For Me)
  10. Guilty
  11. Riot In Cell Block Number Nine
  12. From The Bottom
  13. Going Back To Miami
  14. Everybody Needs Somebody To Love
  15. Expressway To Your Heart
  16. Sweet Home Chicago
  17. Closing: I Can't Turn You Loose
  18. Shake Your Tailfeather - Ray Charles
  19. Think - Aretha Franklin
  20. Gimme Some Lovin'


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 20
Artist The Blues Brothers Label Atlantic
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075678242823