The Definitive Collection (2CD)

Patti Page

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. A City Girl Stole My Country Boy
  2. Faded Love
  3. I Walk The Line
  4. Hello, We´re Lonely
  5. A Poor Man´s Roses
  6. Invitation To The Blues
  7. We Sure Can Love Each Other
  8. A Woman Left Lonely
  9. Release Me (and Let Me Love Again)
  10. Don´t Worry Bout Me
  11. We´re Not Getting Old
  12. Slowly
  13. Let Me Go Lover!
  14. Farther Along
  15. Four Walls
  16. I Don´t Care If The Sun Don´t Shine
  17. Guess Things Happen That Way
  18. Walking The Floor Over You
  19. Help Me Make It Through The Night
  20. Your Old Love Letters
  21. I Went To Your Wedding
  22. I Forgot More Than You´ll Ever Know
  23. I Won´t Mention It Again
  24. Dark Moon
  25. Allegheny Moon
Disk 2
  1. South Of The Border
  2. You Don´t Know Me
  3. Just Because
  4. Mockin´ Bird Hill
  5. Am I That Easy To Forget
  6. With My Eyes Wide Open I´m Dreaming
  7. Please Help Me I´m Falling
  8. I Fall To Pieces
  9. Detour
  10. Have I Told You Lately That I Love You
  11. Jealous Heart
  12. Words
  13. Walk On By
  14. That´s What It´s Like To Be Lonesom E
  15. Tennessee Waltz
  16. Mom And Dad´s Waltz
  17. Let Me Call You Sweetheart
  18. Go On Home
  19. Old Cape Cod
  20. Big Bad John
  21. I´d Rather Be Sorry
  22. Jody & The Kid
  23. Make Me Your Kind Of Woman
  24. Mississippi Mud
  25. No One To Cry To


Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Patti Page
Label Humphead Bestillingsnummer HUMP175