The Definitive Collection (CD)

Muddy Waters

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Can´t Be Satisfied
  2. I Feel Like Going Home
  3. Rollin´ & Tumblin´ Part One
  4. Rollin´ Stone
  5. Louisiana Blues
  6. Long Distance Call
  7. Still A Fool
  8. Turn Your Lamp Down Low (Baby Please Don´t Go)
  9. (I´m Your) Hoochie Coochie Man
  10. I Just Want To Make Love To You
  11. I´m Ready
  12. Mannish Boy
  13. Trouble No More
  14. Forty Days And Forty Nights
  15. Don´t Go No Farther
  16. Got My Mojo Working
  17. Rock Me
  18. Walkin´ Thru The Park
  19. Take The Bitter With The Sweet
  20. You Shook Me
  21. My Home Is In The Delta
  22. Same Thing, The
  23. You Can´t Lose What You Ain´t Never Had
  24. Crosseyed Cat



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Muddy Waters
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer GEFB000627302.2