The Definitive Collection (UK-import) (2CD)

Billy Ray Cyrus

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Achy Breaky Heart
  2. Could've Been Me
  3. She's Not Crying Anymore
  4. Where'm I Gonna Live?
  5. These Boots Are Made For Walkin'
  6. Someday, Somewhere, Somehow
  7. Some Gave All
  8. Never Thought I'd Fall In Love With You
  9. It Won't Be The Last
  10. In The Heart Of A Woman
  11. Somebody New
  12. Dreamin' In Colour Loving In Black And White
  13. Words By Heart
  14. Only Time Will Tell
  15. Talk Some
  16. When I'm Gone
  17. Right Face Wrong Time
  18. Storm In The Heartland
  19. The Past
  20. A Heart With Your Name On It
Disk 2
  1. Roll Me Over
  2. Trail Of Tears
  3. Three Little Words
  4. Crazy Mama
  5. Call Me Daddy
  6. Harper Valley P.T.A
  7. Sing Me Back Home
  8. Truth Is I Lied
  9. Should I Say
  10. Tenntucky
  11. Busy Man
  12. Time For Letting Go
  13. How's My World Treating You
  14. Give My Heart To You
  15. Deja Blue
  16. I Ain't Even Left
  17. One Last Thrill
  18. Bluegrass State Of Mind
  19. Cover To Cover
  20. It's All The Same To Me


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 40 Artist Billy Ray Cyrus
Label Humphead Bestillingsnummer HUMP159

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende