The Definitive Collection (CD)

Tom T. Hall

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ballad Of Forty Dollars
  2. Homecoming
  3. Week In County Jail, A
  4. Shoestring Man
  5. Salute To A Switchblade
  6. Year That Clayton Delaney Died, The
  7. Me And Jesus
  8. Old Dogs, Children And Watermelon Wine
  9. Ravishing Ruby
  10. I Love
  11. That Song Is Driving Me Crazy
  12. Country Is
  13. I Care
  14. Deal
  15. I Like Beer
  16. Faster Horses (The Cowboy And The Poet)
  17. Fox On The Run
  18. Your Man Love You, Honey
  19. What Have You Got To Lose
  20. Old Side Of Town, The
  21. Jesus On The Radio (Daddy On The Phone)
  22. You Show Me Your Heart (And I'll Show You Mine)
  23. Harper Valley P.T.A.
  24. P.S. I Love You



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Tom T. Hall
Label Hip-O Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPPB000594302.2