The Definitive Collection (USA-import) (CD)

The Mavericks

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist The Mavericks
Label Import Bestillingsnummer MCANB000250102.2
  1. This Broken Heart
  2. From Hell To Paradise
  3. Hey Good Lookin'
  4. What A Crying Shame
  5. I Should Have Been True
  6. There Goes My Heart
  7. O What A Thrill
  8. All That Heaven Would Allow
  9. Missing You
  10. Here Comes The Rain
  11. All You Ever Do Is Bring Me Down - (with Flaco Jimenez)
  12. Writing On The Wall, The
  13. Blue Moon
  14. I Don't Care (If You Don't Love Me Anymore)
  15. Dance The Night Away
  16. Dream River
  17. To Be With You
  18. Rancho Grande
  19. Think Of Me (When You're Lonely)
  20. Here Comes My Baby