The Definitive Collection (CD)

Kathy Mattea

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Street Talk
  2. Love At The Five And Dime
  3. Walk The Way The Wind Blows
  4. You´re The Power
  5. Train Of Memories
  6. Goin´ Gone
  7. Eighteen Wheels And A Dozen Roses
  8. Untold Stories
  9. Life As We Knew It
  10. Come From The Heart
  11. Burnin´ Old Memories
  12. Where´ve You Been
  13. She Came From Fort Worth
  14. Battle Hymn Of Love, The - feat. Tim O´Brien
  15. Time Passes By
  16. Lonesome Standard Time
  17. Standing Knee Deep In A River (Dying Of Thirst)
  18. Walking Away A Winner
  19. 455 Rocket
  20. Mary, Did You Know?


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Kathy Mattea
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MRYB000723302.2