The Definitive Collection (CD)

Ernest Tubb

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Walkin´ The Floor Over You
  2. Mean Mama Blues
  3. Our Baby´s Book
  4. You Nearly Lose Your Mind
  5. Soldier´s Last Letter
  6. Tomorrow Never Comes
  7. It´s Been So Long, Darling
  8. Rainbow At Midnight
  9. Filipino Baby
  10. Drivin´ Nails In My Coffin
  11. Have You Ever Been Lonely (Have You Ever Been Blue)
  12. Let´s Say Goodbye Like We Said Hello
  13. Slipping Around
  14. Blue Christmas
  15. Letters Have No Arms
  16. I Love You Because
  17. Goodnight, Irene
  18. You Don´t Have To Be A Baby To Cry
  19. Two Glasses, Joe
  20. Yellow Rose Of Texas, The
  21. Half A Mind
  22. Thanks A Lot
  23. Mr. & Mrs. Used To Be
  24. Waltz Across Texas
  25. Sweet Thang



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Ernest Tubb
Label MCA Nashville Leverandør Import
Bestillingsnummer MCANB000647002.2