The Definitive Collection (CD)

Bobby Bland

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Smell Trouble
  2. Farther Up The Road
  3. Little Boy Blue
  4. I´ll Take Care Of You
  5. Lead Me On
  6. Cry Cry Cry
  7. I Pity The Fool
  8. Don´t Cry No More
  9. Who Will The Next Fool Be?
  10. Stormy Monday Blues
  11. Turn On Your Love Light
  12. Yield Not To Temptation
  13. Call On Me
  14. That´s The Way Love Is
  15. Ain´t Nothing You Can Do
  16. Share Your Love With Me
  17. Good Time Charlie, Part 1
  18. Poverty
  19. Chains Of Love
  20. Ain´t Love Love In The Heart Of The City
  21. I Wouldn´t Treat A Dog (The Way You Treated Me)
  22. Let The Good Times Roll - (with BB King)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Bobby Bland
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer GEFB000816102.2