The Definitive Collection (CD)

Martha Reeves & The Vandellas

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Come And Get These Memories
  2. (Love Is Like A) Heat Wave
  3. Nowhere To Run
  4. In My Lonely Room
  5. Dancing In The Street
  6. Quicksand
  7. Love (Makes Me Do Foolish Things)
  8. Live Wire
  9. I´m Ready For Love
  10. Love Like Yours, A (Don´t Come Knocking Every Day)
  11. Wild One
  12. Third Finger, Left Hand
  13. Honey Chile
  14. You´ve Been In Love Too Long
  15. Jimmy Mack
  16. Love Bug Leave My Heart Alone
  17. Bless You
  18. My Baby Loves Me



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Martha Reeves & The Vandellas
Label Motown Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1777332