The Definitive Collection (CD)

Delbert McClinton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hey Baby
  2. I Received A Letter
  3. Honky Tonkin´ (I Guess I Done Me Some)
  4. Victim Of Life´s Circumstances
  5. Two More Bottles Of Wine
  6. Special Love Song
  7. Lipstick, Powder And Paint
  8. Pledging My Love
  9. I´m Dying As Fast As I Can
  10. Love Rustler
  11. Under Suspicion
  12. Ain´t What You Eat But How You Chew It
  13. Take It Easy
  14. "B" Movie Boxcar Blues
  15. Mess Of Blues, A
  16. Plain Old Makin´ Love
  17. Jealous Kind, The
  18. Giving It Up For Your Love
  19. Sandy Beaches
  20. Heartbreak Radio
  21. Maybe Someday Baby
  22. You Were Never Mine


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Delbert McClinton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPPB000687302.2