The Definitive Collection (2CD)

The Statler Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Bed Of Roses
  2. Pictures
  3. Do You Remember These?
  4. The Class Of '57
  5. Monday Morning Secretary
  6. Carry Me Back
  7. Whatever Happened To Randolph Scott?
  8. Thank You World
  9. Susan When She Tried
  10. I'll Go To My Grave Loving You
  11. Your Picture In The Paper
  12. Thank God I've Got You
  13. The Movies
  14. I Was There
  15. Silver Medals And Sweet Memories
  16. Some I Wrote
  17. Do You Know You Are My Sunshine?
  18. Who Am I To Say?
  19. The Official Historian On Shirley Jean Berrell
  20. How To Be A Country Star
  21. Here We Are Again
  22. Nothing As Original As You
  23. (I'll Even Love You) Better Than I Did Then
  24. Charlotte's Web
  25. Don't Forget Yourself
  26. We Got Paid By Cash
  27. Don't Wait On Me
  28. Years Ago
  29. You'll Be Back (Every Night In My Dreams)
  30. Whatever
  31. Child Of The Fifties
  32. Oh Baby Mine (I Get So Lonely)
  33. Guilty
  34. Elizabeth
  35. Atlanta Blue
  36. One Takes The Blame
  37. My Only Love
  38. Hello Mary Lou
  39. Too Much On My Heart
  40. Sweeter And Sweeter
  41. Count On Me
  42. Only You
  43. Forever
  44. I'll Be The One
  45. Maple Street Memories
  46. The Best I Know How
  47. Am I Crazy
  48. Let's Get Started If We're Gonna Break My Heart
  49. Moon Pretty Moon
  50. More Than A Name On A Wall


Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 50 Artist The Statler Brothers
Label Humphead Leverandør Gardners
Bestillingsnummer HUMP129