The Definitive Collection (CD)

Bill Anderson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tips Of My Fingers, The
  2. Walk Out Backwards
  3. Po´ Folks
  4. Mama Sang A Song
  5. Still
  6. 8 X 10
  7. Five Little Fingers
  8. I Get The Fever
  9. For Loving you - (featuring Jan Howard)
  10. Wild Week-End
  11. Happy State Of Mind
  12. My Life (Throw It Away If I Want To)
  13. But You Know I Love You
  14. Don´t She Look Good
  15. If You Can Live With It (I Can Live Without It)
  16. Corner Of My Life, The
  17. World Of Make Believe
  18. Sometimes - (featuring Mary Lou Turner)
  19. Liars One, Believers Zero
  20. I Can´t Wait Any Longer



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Bill Anderson
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCANB000612302.2