The Definitive Everly Brothers (2CD)

The Everly Brothers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Bye Bye Love
  2. I Wonder If I Care As Much
  3. Wake Up Little Susie
  4. Maybe Tomorrow
  5. All I Have To Do Is Dream
  6. Claudette
  7. Bird Dog
  8. Devoted To You
  9. Problems
  10. Poor Jenny
  11. Take A Message To Mary
  12. Till I Kissed You
  13. Let It Be Me
  14. Since You Broke My Heart
  15. Cathy´s Clown
  16. When Will I Be Loved
  17. Love Hurts
  18. Lucille
  19. So Sad (To Watch Good Love Go Bad)
  20. Like Strangers
  21. Sleepless Nights
  22. Walk Right Back
  23. Ebony Eyes
  24. Temptation
  25. Muskrat
  26. Don´t Blame Me
Disk 2
  1. Crying In The Rain
  2. How Can I Meet Her
  3. No One Can Make My Sunshine Smile
  4. So It Always Will Be, (So It Was...So It Is)
  5. It´s Been Nice (Goodnight)
  6. Girl Sang The Blues
  7. Love Her
  8. Ferris Wheel
  9. Gone Gone Gone
  10. That´ll Be The Day
  11. Price Of Love
  12. I´ll Never Get Over You
  13. Love Is Strange
  14. It´s All Over
  15. Bowling Queen
  16. It´s My Time
  17. Empty Boxes
  18. Lord Of The Manor
  19. Milk Train
  20. Yves
  21. Stories We Could Tell
  22. Green River
  23. Lay It Down
  24. On The Wings Of A Nightingale


Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 50 Artist The Everly Brothers
Label Warner Bros. Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0809274730428