The Definitive Guy Mitchell (2CD)

Guy Mitchell

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Giddy-Ap (The Buggy Ride)
  2. Me And My Imagination
  3. You're Not In My Arms Tonight
  4. You're Just In Love (I Wonder Why)
  5. My Heart Cries For You
  6. Roving Kind
  7. Sparrow In The Tree-Top
  8. Christopher Columbus
  9. Beggar In Love
  10. Unless
  11. My Truly Truly Fair
  12. Sweetheart Of Yesterday
  13. Belle Belle My Liberty Belle
  14. I Can't Help It (If I'm Still In Love With You)
  15. There's Always Room At Our House
  16. Pittsburgh Pennsylvania
  17. Day Of Jubilo
  18. Gently Johnny
  19. She Wears Red Feathers
  20. Feet Up (Pat Him On The Po-Po)
  21. That's A-Way (Cause I Love You)
  22. Train Of Love
  23. Wise Man Or Fool
  24. Tell Us Where The Good Times Are
  25. Man And Woman
Disk 2
  1. Cuff Of My Shirt
  2. Dime And A Dollar
  3. Bob's Yer Uncle (An' Fanny's Yer Aunt)
  4. I Met The Cutest Little Eyeful (At The Eiffel Tower)
  5. Gee But You Gotta Come Home
  6. Otto's Gotta Go (Otto Drives Me Crazy)
  7. When Blinky Blows (The Trombone Blues)
  8. Ninety-Nine Years (Dead Or Alive)
  9. Perfume Candy And Flowers
  10. Give Me A Carriage With Eight White Horses
  11. Singing The Blues
  12. Crazy With Love
  13. Take Me Back Baby
  14. Knee Deep In The Blues
  15. Rock-A-Billy
  16. Sweet Stuff
  17. Call Rosie On The Phone
  18. Honey Brown Eyes
  19. Heartaches By The Number
  20. Same Old Me
  21. Silver Moon Upon The Golden Sands
  22. My Shoes Keep Walking Back To You
  23. Your Goodnight Kiss (Ain't What It Used To Be)
  24. Soft Rain
  25. Big Big Change


Utgitt 2000 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Guy Mitchell
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CCE128