The Definitive Pop Collection (2CD)

Marshall Crenshaw

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Something´s Gonna Happen
  2. Someday, Someway
  3. There She Goes Again
  4. Cynical Girl
  5. Mary Anne
  6. Not For Me
  7. You´re My Favorite Waste Of Time
  8. Monday Morning Rock
  9. Whenever You´re On My Mind
  10. Our Town
  11. For Her Love
  12. One Day With You
  13. I´m Sorry (But So Is Brenda Lee)
  14. Blues Is King
  15. Like A Vague Memory
Disk 2
  1. Little Wild One (No. 5) The Distance Between
  2. Calling Out For Love (At Crying Time)
  3. This Is Easy
  4. Somebody Crying
  5. Crying, Waiting, Hoping
  6. You Should´ve Been There
  7. Someplace Where Love Can´t Find Me
  8. Better Back Off
  9. Don´t Disappear Now
  10. What Do You Dream Of?
  11. Starless Summer Sky
  12. Right There In Front Of Me
  13. Where Home Used To Be
  14. A Few Thousand Days Ago


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Marshall Crenshaw
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RHI74112.2