The Definitive Pye Collection (3CD)

The Searchers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Sweets For My Sweets
  2. It's All Been A Dream
  3. Alright
  4. Love Potion No.9
  5. Farmer John
  6. Money (That's What I Want)
  7. Da Doo Ron Ron
  8. Ain't Gonna Kiss Ya
  9. Since You Broke My Heart
  10. Tricky Dicky
  11. Where Have All The Flowers Gone
  12. Twist And Shout
  13. Sugar And Spice
  14. Don't Cha Know
  15. Some Other Guy
  16. Listen To Me
  17. Unhappy Girls
  18. Ain't That Just Like Me
  19. Oh My Lover
  20. Cherry Stone
  21. All My Sorrows
  22. Hungry For Love
  23. Bye Bye Johnny
  24. Needles And Pins
  25. Saturday Night Out
Disk 2
  1. Don't Throw Your Love Away
  2. I Pretend I'm With You
  3. It's In Her Kiss
  4. Sea Of Heartbreak
  5. Where Have You Been
  6. This Empty Place
  7. I Count The Tears
  8. Can't Help Forgiving You
  9. Sho' Know A Lot About Love
  10. I Who Have Nothing
  11. Someday We're Gonna Love Again
  12. No One Else Could Love Me
  13. When You Walk In The Room
  14. I'll Be Missing You
  15. What Have They Done To The Rain
  16. This Feeling Inside
  17. System
  18. Goodbye My Love
  19. Til I Met You
  20. Everybody Come Clap Your Hands
  21. If I Could Find Someone
  22. Magic Potion
  23. I Don't Want To Go On Without You
  24. Bumble Bee
  25. Til You Say You'll Be Mine
Disk 3
  1. He's Got No Love
  2. So Far Away
  3. When I Get Home
  4. Take Me For What I'm Worth
  5. Too Many Miles
  6. I'll Be Doggone
  7. Does She Really Care For Me
  8. It's Time
  9. You Can't Lie To A Liar
  10. Don't You Know Why
  11. Each Time
  12. Be My Baby
  13. Four Strong Winds
  14. Take It Or Leave It
  15. Don't Hide It Away
  16. Have You Ever Loved Somebody
  17. It's Just The Way (Love Will Come And Go)
  18. Popcorn Double Feature
  19. Western Union
  20. I'll Cry Tomorow
  21. Second Hand Dealer
  22. Crazy Dreams
  23. I Don't Want To Be The One
  24. Hollywood
  25. Innocent Victim


Utgitt 2007 Format 3CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 75 Artist The Searchers
Label Sanctuary Leverandør Import
Bestillingsnummer SACT5.2