The Definitive Soul Collection (2CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. It´s a Shame
  2. I´ll Be Around
  3. How Could I Let You Get Away
  4. Could It Be I´m Falling In Love
  5. I Could Never (Repay Your Love)
  6. One Of A Kind (Love Affair)
  7. Don´t Let The Green Grass Fool You
  8. Ghetto Child
  9. Mighty Love
  10. I´m Coming Home
  11. Then You Came
  12. Love Don´t Love Nobody
  13. Since I Been Gone
  14. I´ve Got To Make It On My Own
  15. Living A Little, Laughing A Little
Disk 2
  1. They Just Can´t Stop It (The Games People Play)
  2. Sadie
  3. I Don´t Want To Lose You
  4. Love Or Leave
  5. Honest I Do
  6. Wake Up Susan
  7. The Rubberband Man
  8. You´re Throwing A Good Love Away
  9. Me And My Music
  10. Heaven On Earth (So Fine)
  11. Easy Come, Easy Go
  12. If You Wanna Do A Dance (All Night)
  13. Are You Ready For Love
  14. Working My Way Back To You/Forgive Me, Girl
  15. Cupid/I´ve Loved You For A Long Time
  16. Forgive Me, Girl


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Spinners
Label Atlantic Leverandør Import
Bestillingsnummer ATL77667.2