The Definitive Soul Collection (2CD)

Solomon Burke

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Just out of Reach (Of My Two Open Arms)
  2. Cry to Me
  3. Down in the Valley
  4. I´m Hanging Up My Heart for You
  5. Go on Back to Him
  6. Home in Your Heart
  7. If You Need Me
  8. Can´t Nobody Love You
  9. You´re Good for Me
  10. He´ll Have to Go
  11. Goodbye Baby (Baby Goodbye)
  12. Everybody Needs Somebody to Love
  13. Looking for My Baby
  14. Yes I Do
  15. The Price
  16. Tonight´s the Night
Disk 2
  1. Got to Get You off My Mind
  2. Someone Is Watching
  3. Baby Come on Home
  4. Keep Looking
  5. Keep a Light in the Window Till I Come Home
  6. Take Me (Just as I Am)
  7. Detroit City
  8. Party People
  9. I Wish I Knew (How It Would Feel to Be Free)
  10. Soul Meeting
  11. Get out of My Life Woman
  12. Proud Mary
  13. Midnight and You
  14. You and Your Baby Blues



Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Solomon Burke
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ATL77666.2