The Definitive (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Cold As Ice
  2. Waiting For A Girl Like You
  3. I Want To Know What Love Is
  4. That Was Yesterday
  5. Urgent
  6. Say You Will
  7. Double Vision
  8. Blue Morning, Blue Day
  9. Heart Turns To Stone
  10. Feels Like The First Time
  11. Long, Long Way From Home
  12. I Don´t Want To Live Without You
  13. Starrider
  14. White Lie
  15. Break It Up
  16. Hot Blooded
  17. Dirty White Boy
  18. Down On Love
  19. Juke Box Hero
  20. Urgent (Recorded Live At The BBC)



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 20
Artist Foreigner Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHIK273596.2