The Destruction Of Small Ideas (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. When We Were Younger And Better
  2. A Failsafe
  3. Don´t Go Down To Sorrow
  4. Wax Futures
  5. These Thinks You Can´t Unlearn
  6. I Yonesse
  7. Music Is Music As Devices Are Kisses Is Everything
  8. The Distant & Mechanised Glow of Eastern European Dance Parties
  9. Little Victories
  10. Primer
  11. White Peak/Dark Peak
  12. The Conspiracy Of Seeds



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist 65daysofstatic
Label Monotreme Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MONO28